Nieuwe video: Miley Cyrus – Lighter

Zoals aangekondigd heeft Miley Cyrus een videoclip opgenomen voor Lighter, een track van haar verrassingsalbum Miley Cyrus & Her Dead Petz. De clip is nu in zijn geheel te bekijken.

In de preview zagen we al dat er kleurrijke visuals op Miley worden geprojecteerd, waardoor je je in een soort truffeltrip waant. Helaas blijft het daarbij. That’s it. Vierenhalve minuut lichtprojecties op Miley. Waar is de tijd dat haar clips het internet ‘braken’? In 2013 werd haar Wrecking Ball nog verkozen tot meest memorabele videoclip van het jaar. Maar nu lijkt ze dus duidelijk een stapje terug te doen. Lichtelijk teleurstellend. Wellicht dat ze daarom ook het reactie-gedeelte op youtube heeft uitgeschakeld.

En de muziek? Een mellow nummer met een psychedelische sfeer, waarmee de plaat Miley Cyrus & Her Dead Petz volstaat. Ik kan het wel waarderen dat Miley zich aan dergelijke muziek waagt, en dus niet zo binnen de lijntjes van de pop-wetten kleurt. De invloed van Wayne Coyne, met wie ze de plaat maakte, is duidelijk hoorbaar.

Lees ook: Miley Cyrus – Adore You

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>