Nieuwe video: Oh Wonder – Lose It

In 2015 brak het Londense duo Oh Wonder door met hun mellow jams, gebundeld op hun titelloze debuut. Onder meer Without You staat daarop, dat ook in Nederland af en toe voorbijkomt op de radio. De nieuwe single is Lose It. 

De omschrijving onder de clip van het nummer beschrijft precies wat je krijgt voorgeschoteld: “We invited five dancers to audition for our music video. What they didn’t know was that they were actually starring in the video! Watch below to see what happens…” Er is namelijk een complete balletgroep opgesteld, die zich halverwege het nummer openbaart. Het leuke is dat de auditanten slechts even van slag zijn, en daarna lekker door dansen. Verdere verrassingen heeft de clip niet in petto, maar het levert beslist een vrolijk schouwspel op.

En de muziek? Het dansen in de clip kan alleen nooit gebaseerd zijn op dit nummer, want daar valt vooral op te loungen. Ideaal voor een afterparty. Of een regenachtige zondagmiddag. Als je fan bent van deze combi van alt-pop en slow R&B check dan vooral de plaat OW. Persoonlijk moet ik er wel voor in de juiste mood zijn. Net als bij Of Monsters And Men bijvoorbeeld.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>