Nieuwe video: Parlour Tricks – Broken Hearts / Bones

Parlour Tricks is een zeskoppige band met drie vrouwelijke leadzangeressen. Het titelnummer van hun debuutabum – Broken Hearts / Bones – is nu voorzien van een videoclip. 

We maken kennis  met verschillende personages in een supermarkt, die allemaal op hun eigen manier op zoek zijn naar erkenning. De vrouw op de vleeswaren-afdeling droomt van een beter leven, twee mannen worden op slag verliefd op elkaar en een jong meisje danst tussen de zakken chips alsof ze op auditie is. De meeste karakters hebben iets eenzaams, waardoor de bitterzoete tekst extra wordt benadrukt. En de volgende keer als je in de supermarkt bent moet je maar eens opletten hoeveel mensen er daadwerkelijk zo bijlopen als die vrouw in het groen.

En de muziek? Een mooi nummer met melancholische harmonieën. De drie dames vullen elkaar perfect aan. Bij het beluisteren voel je je bijna als één van de personages uit de videoclip. Treurig doch hoopvol.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>