Amerikaanse chart: Taylor Swift onttroont zichzelf

Vorige week stond ‘Shake It Off’ van Taylor Swift nog op nummer één in de Billboard hot 100, maar deze week is de track verslagen. Door wie dan wel? Nou, door Taylor Swift zelf. Haar ‘Blank Space’ schiet namelijk naar de toppositie en blijft daarmee haar eigen track én Meghan Trainor voor. Ook in de album-chart staat Taylor Swift nog altijd fier bovenaan.

Dat betekent dat nieuwe albums van de Foo Fighters en Pink Floyd niet kunnen opboksen tegen het geweld van Swift’s 1989. De bands komen op respectievelijk de tweede en de derde plek van de album-lijst binnen. In de singles-chart is het bovenin allemaal vrij onbeweeglijk. Bekijk hieronder de top 5 en check hier de volledige lijst.

1 (13) BLANK SPACE – TAYLOR SWIFT
2 (2.) ALL ABOUT THAT BASS – MEGHAN TRAINOR
3 (1.) SHAKE IT OFF – TAYLOR SWIFT
4 (3.) ANIMALS – MAROON 5
5 (4.) STAY HIGH – TOVE LO

Lees ook: Amerikaanse chart: singles Gwen Stefani en Fergie floppen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>