Amerikaanse chart: Jennifer Lawrence scoort eerste hit

De eerste single van Jennifer Lawrence, genaamd ‘The Hanging Tree’, is een hit in Amerika. De track is op plek twaalf de hoogste nieuwe binnenkomer in de officiële Billboard chart. Eerder deze week kon je op deze blog het nummer al beluisteren.

En dat terwijl Jennifer het in eerste instantie helemaal niet kon waarderen dat zij moest zingen voor de nieuwste film van The Hunger Games. Nergens voor nodig dus, want de bioscoopgangers zijn uitermate gecharmeerd van de single. Voor de rest is de top 3 in de Billboard identiek aan die van vorige week, met Taylor Swift nog steeds aan kop. Bekijk hieronder de top 5 en check hier de volledige lijst.

1 (1.) BLANK SPACE – TAYLOR SWIFT
2 (2.) ALL ABOUT THAT BASS – MEGHAN TRAINOR
3 (3.) TAKE ME TO CHURCH – HOZIER
4 (5.) SHAKE IT OFF – TAYLOR SWIFT
5 (4.) ANIMALS – MAROON 5

Ondertussen herovert Taylor Swift ook in de album-chart de koppositie met 1989. One Direction valt terug naar de vierde stek. Opvallend genoeg komt het compilatie-album van Eminem en consorten in de week van release niet verder dan plek drie. Check hier de volledige Billboard 200.

Lees ook: Amerikaanse chart: Hozier nestelt zich in top 3

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>