Britse chart: Thinking Out Loud herovert koppositie

Ed Sheeran bekroont zijn toch al zinderende 2014 nog maar eens met een nummer 1-positie in de officiële UK chart. ‘Thinking Out Loud’ klimt terug naar de bovenste plek, daarmee Take That en Union J achter zich latend.

Thinking Out Loud staat inmiddels al 24 weken genoteerd. De eerste keer dat het nummer de toppositie bereikte was na maar liefst 19 weken, een record! De populariteit van de goedlachse singersongwriter is momenteel ongekend. Bekijk hieronder de top 5 en check hier de volledige lijst.

1 (4.) THINKING OUT LOUD – ED SHEERAN
2 (–) YOU GOT IT ALL – UNION J
3 (1.) THESE DAYS – TAKE THAT
4 (8.) BLANK SPACE – TAYLOR SWIFT
5 (3.) WRAPPED UP – OLLY MURS FT TRAVIE MCCOY
6 (5.) REAL LOVE – CLEAN BANDIT FT JESS GLYNNE
7 (–) I LOVED YOU – BLONDE FT MELISSA STEEL
8 (6.) STEAL MY GIRL – ONE DIRECTION
9 (9.) DANGEROUS – DAVID GUETTA FT SAM MARTIN
10 (11) OUTSIDE – CALVIN HARRIS/ELLIE GOULDING

In de singles chart vallen ze dan misschien een paar plaatsjes, maar Take That voert wel de albumlijst aan deze week met III. Het is het zesde studioalbum van de mannengroep dat de eerste plek behaalt. De eerdere lijsttoppers waren Everything Changes (1993), Nobody Else (1995), Beautiful World (2006), The Circus (2008), en Progress (2010). Bekijk hieronder de top 5.

1 (–) III – TAKE THAT
2 (2.) X – ED SHEERAN
3 (–) ROCK OR BUST – AC/DC
4 (4.) IN THE LONELY HOUR – SAM SMITH
5 (3.) FOUR – ONE DIRECTION

Lees ook: Britse chart: Take That stoot Band Aid 30 van troon

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>