Britse chart: album Sam Smith verslaat Madonna

In de officiële UK albumlijst was het een spannende strijd afgelopen week. Queen of Pop Madonna had een nieuw album uitgebracht, dat in de media behoorlijk positieve recensies ontving. Kon zij na twee minder succesvolle albums opnieuw de toppositie pakken? Het antwoord is nee. Sam Smith heeft er een stokje voor gestoken.

Zijn album In The Lonely Hour, dat inmiddels als langer dan een jaar uit is, staat voor de achtste achtereenvolgende week op nummer één. En verslaat daarmee dus Rebel Heart van Madonna, die daarmee op plek twee debuteert. De aandacht voor In The Lonely Hour komt niet vanuit het niets. Sam Smith heeft een nieuwe versie opgenomen van zijn single Lay Me Down, samen met John Legend, waarmee hij ook in de singles chart bovenaan staat. Op Red Nose Day gaven zij hier een live performance van.

01
IN THE LONELY HOUR

SAM SMITH

02
REBEL HEART

MADONNA

03
X

ED SHEERAN

04
CHASING YESTERDAY

NOEL GALLAGHER’S HIGH FLYING

05
WANTED ON VOYAGE

GEORGE EZRA

Lees ook: Britse chart: X-factor winnaar Ben Haenow grijpt goud

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Britse chart: album Sam Smith verslaat Madonna

  1. MASH

    Christine and the Queens – Christine
    https://www.youtube.com/watch?v=rs40yxHjTxQ

    Dit Franse nummer staat al een tijdje bovenaan de viral lijst van Spotify. Echt een heerlijk nummer met een simpele maar effectieve videoclip. Is ook een paar weken een nummer 1 hit in België geweest. Misschien een recensie waard. :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>