Nieuwe video: Lady Gaga / Tony Bennett – It Don’t Mean A Thing

Twee nieuwe video’s van Lady Gaga en Tony Bennett, het koppel dat niet meer van elkaars zijde lijkt te kunnen wijken. Eentje is de studiosessie van ‘It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing)’, zoals we die inmiddels wel kennen. De andere is de officiële kerst-commercial van H&M.

Daarin geeft het gelegenheidsduo een optreden op een cruise. Er paraderen enkele modellen voorbij die in H&M-kleding zijn gestoken, maar uiteraard is Lady Gaga de échte blikvanger in een groen satijnen jurk en met een coupe waar nog een paar personen in verborgen zouden kunnen zitten. Ook hier zijn fragmenten van It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing) te horen. Het is feestelijk, het is jazzy en lekker positief.

Lees ook: Lady Gaga / Tony Bennett – Anything Goes

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>