Nieuwe video: PSY – Daddy

Vandaag is de zevende  plaat van PSY uitgekomen, Chiljip PSY-da. De nieuwe single daarvan is Daddy en hiermee hoopt de Koreaan natuurlijk het succes van Gangnam Style nog eens dunnetjes over te mogen doen. Dus we krijgen weer een hysterische videoclip voorgeschoteld.

Daarin steelt PSY zogenaamd al van kleins af aan de harten van alle vrouwen die op zijn pad komen. De meisjes op de kleuterschool staan in de rij om met hem te lunchen en zelfs de lerares krijgt het warm van zijn aanwezigheid. Hij blijkt zijn charmes van zijn vader te hebben geërfd, die het weer van diens vader heeft. PSY vertolkt zelf alledrie de generaties. Ook de opa des huizes blijkt nog over strakke moves te beschikken, al flirt hij af en toe met een kapstok in plaats van een dame. Je hoort het al, Daddy is één grote kolderieke bedoeling.

En de muziek? PSY zou zo graag dat trucje nog eens herhalen. Maar het is geen 2012 meer, en Gangnam Style was gewoon een enorme gelukstreffer. Daddy bevat weliswaar een ludieke aanpassing van I got it from my momma en opnieuw een dreunende beat, maar eigenlijk is het natuurlijk gewoon een gedrocht van een nummer.

Lees ook: PSY – Gentleman

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: PSY – Daddy

  1. Calvin

    Hoezo natuurlijk gewoon een gedrocht van een nummer? haha

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>