Nieuwe video: Andrea Bocelli / Ariana Grande – E Più Ti Penso

Ariana Grande is door niemand minder dan Andrea Bocelli gevraagd om een duet te zingen. E Più Ti Penso is het resultaat en zal op op Cinema, de nieuwe plaat van de Italiaan, komen te staan. De videoclip met beide sterren is nu te bekijken. 

Voor de jonge fans van Ariana: Andrea Bocelli is een Italiaanse opera-zanger en heeft een behoorlijke staat van dienst met 14 studioalbums in verschillende genres. Eigenlijk is het inmiddels een levende legende. Zijn muziek leent zich voor mooie sfeerbeelden, die we in de videoclip dan ook krijgen voorgeschoteld. Beide artiesten bevinden zich letterlijk aan de andere kant van de wereld, want terwijl Andrea nabij de Engelenburcht (Castel Sant’ Angelo) wandelt, kijkt Ariana uit over de Sensoji Tempel in Tokio. Klassiek in geluid én beeld dus.

En de muziek? De eerste zin verraadt waar het nummer over gaat: E più ti penso e più mi manchi (Hoe meer ik aan je denk, des te meer ik je mis). Dat gevoel weten Andrea en Ariana mooi over te brengen in dit klassieke duet. Dat de Italiaan een prachtige tenor is wisten we natuurlijk al, maar ook Ariana laat hier haar vocale bereik horen. En voor zover ik dat kan horen is ook haar accent behoorlijk goed!

Lees ook: Ariana Grande / Major Lazer – All My Love

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>