Nieuwe video: Dj Chino / Fito Blanko / Papayo – Si Te Agarro

Schoolvoorbeeldje van een patser-video dit. Met op de achtergrond de Spaanse klanken van Si te agarro worden Dj Chino, Fito Blanko en Papayo omgeven door vrouwelijk schoon. Terwijl de heren zelf warm aangekleed zijn – inclusief kettingen, stropdasjes en zonnebrillen – hebben de dames opvallend weinig om het lijf. De muziek leent zich inderdaad uitstekend om eens flink met je billen te schudden, maar moet dat allemaal zo goedkoop?

Mocht je na het zien van deze video ook nog denken: hoe zou het er achter de schermen aan toe zijn gegaan? Nou, ook daar kun je getuige van zijn. Maakt het allemaal niet interessanter, maar waarschijnlijk is dat ook helemaal niet de bedoeling van DJ Chino & co. Die willen zich vooral profileren als ladykillers.

Videoclips.blog-oordeel

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Dj Chino / Fito Blanko / Papayo – Si Te Agarro

  1. Annemiek

    En ja daar gaat mijn bloeddruk van omhoog. Swingen met die heupen!!! Mijn grote liefde voor Latin muziek en Dance .
    Gr. Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>