Nieuwe video: Alejandro Fernández / Christina Aguilera – Hoy Tengo Ganas De Ti

Alejandro Fernández en Christina Aguilera zoeken romantiek op in Hoy Tengo Ganas De Ti.

Waarom kijken? Als je dit nummer hoort zonder de clip erbij te zien, en je zou er in gedachten een clip bij moeten vormen, dan stel je je exáct deze clip voor. En als je alleen de clip zou zien zonder het nummer te horen, dan stel je je exáct dit nummer voor. Regisseur Simon Brand voelt de sfeer van verlangen en passie dus heel goed aan; hij laat Hoy tengo ganas de ti ademen in een klassiek decor, waar Alejandro en Christina een romance beleven. Daarbij is het ook fijn om te zien dat Christina vrede heeft met haar wat rondere vormen, waardoor ze er vrouwelijker uitziet dan ooit.
Waarom niet kijken? Deze video is vooral geknipt voor Christina vanwege haar enorme overacting. Hoe zij uit het raam staart, hoe zij getergd door haar haren strijkt en hoe zij wanhopig haar ogen ten hemel slaat: theatraal is een understatement. Als een Spaanse musical, waarbij ook de mensen op de laatste rij moeten kunnen zien wat er op het podium gebeurt.
En de muziek? Hoy tengo Ganas de ti is al een nummer uit 1975 en eigenlijk hebben Alejandro Fernández en Christina Aguilera er verrassend weinig mee gedaan. Behalve dan dat ze er een duet van hebben gemaakt. Het blijft een mooi nummer, maar is in deze uitvoering wel weinig origineel.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Alejandro Fernández / Christina Aguilera – Hoy Tengo Ganas De Ti

  1. Anoniem

    Zelfs in niet-commerciële nummers blijft ze goed!

      /   Reply  / 
  2. Annemiek

    Ik versta de tekst niet, maar het geef een gevoel van romantiek…heerlijk om na te luisteren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>