Nieuwe video: Inna – Cola Song

Inna’s nieuwe liedje Cola Song werd afgelopen week gelekt, waardoor de zangeres halsoverkop de videoclip uitbracht. Het is de eerste single van haar aankomende album, maar had net zo goed op één van haar drie vorige albums kunnen staan.

Waarom kijken? Bij iedere INNA-videoclip krijg je zin in de zomer en dat is deze keer niet anders. Het is nu eenmaal een concept dat steengoed past bij de vrolijke deuntjes van de Roemeense zangeres. En dus heeft ze weer allerhande kekke strand-outfits uit de kast getrokken en poseert daarmee in jaloersmakend zomerse decors. Het valt me wederom op dat, hoewel ze zich continu rondom het strand begeeft, er geen enkele zandkorrel op haar lichaam kleeft. Dat zou er bij ons toch heel anders uitzien! Maar ja, Inna is inmiddels ervaren in het afleveren van sexy clips on the beach.

En de muziek? Ik ben in het verleden niet altijd positief geweest over Inna en dan met name over haar schrille stemmetje. Maar ik kan niet ontkennen dat Cola Song meteen de eerste keer klonk als een nummer dat vaak, heel vaak gedraaid gaat worden aankomende zomer. Terwijl Inna bij haar vorige liedjes een beetje op de automatische piloot leek te gaan, pakt ze hier weer volledig uit. Het temperament spat er vanaf. Niet alleen door de latin-vibe, maar vooral door dat heerlijk opzwepende stukje saxofoon. (Ja, het beste gedeelte van het liedje is tóch als Inna haar mond even houdt.) Het is allemaal heel makkelijk en luchtig, maar oh zo verleidelijk.

Check hier de lyrics van Cola Song.

Lees ook: Inna – More Than Friends

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Inna – Cola Song

 1. Wessel Uphoff

  Ben het niet helemaal eens met review… Er zijn wel degelijk shots in de video waarin INNA onder het zand zit, haha!
  Ik ben fan!

    /   Reply  / 
 2. Annemiek

  Een nummer die ze goed kunnen gebruiken in de sportschool. gr.Annemiek

    /   Reply  / 
 3. Love Romania

  Zeer goed INNA !!love her

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>