Nieuwe muziek: Pitbull – Celebrate

Persoonlijk ben ik nog steeds een beetje in shock dat ‘Fireball’ zo’n grote hit is geworden. In Nederland dan, want in de rest van de wereld viel het wel mee. Maar dan nog. Nu komt Pitbull met een nieuwe partytrack – Celebrate – en ik sta niet meer voor de gevolgen in. Wordt dit opnieuw zo’n klapper?

Celebrate is tevens de soundtrack van de nieuwe animatiefilm Penguins of Madagascar en krijgt zodoende dus meteen een luisterpubliek (lees: de bioscoopgangers). Het heeft Pharrell Williams bijvoorbeeld geholpen bij Happy, wat oorspronkelijk de soundtrack voor Despicable Me 2 was.

Zelf vind ik Celebrate helemaal niks. Pitbull heeft weliswaar weer een vrolijke riedel uit zijn hoge hoed getoverd, maar de rest is dezelfde dood geprakte en uitgekauwde homp als altijd. Tekstueel is het Ctrl C + Ctrl V uit vorig werk, en daar zouden dan meerdere tekstschrijvers aan te pas gekomen zijn. ‘Tonight we’re making history, tonight we’re gonna celebrate’. Tja, het zal ‘es niet zo zijn.

Lees ook: Pitbull / G.R.L. – Wild Wild Love

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Pitbull – Celebrate

  1. Annemiek

    Zijn er nog andere Latin nummer(clips op deze side? de deze kan ik allemaal al!!Wil graag wat nieuws horen (zien) Latin, zouk, enz In deze koude dagen kan ik wel wat warme muziek gebruiken ,en niet alleen ik denk ik!.Gr.Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>