Nieuwe video: Inna – Diggy Down

Dit jaar zou eigenlijk ‘Summer Days’ verschijnen, een nieuwe EP van Inna. Maar vooralsnog – en het is toch al halverwege december – is er geen releasedatum. Wel krijgen we een nieuw nummer van de Roemeense voorgeschoteld, Diggy Down.

De videoclip. Voor de gelegenheid heeft Inna het strand verruild voor een studio, maar daarmee is de clip zeker niet minder sexy geworden. Want als een heuse Cleopatra kronkelt de Roemeense zangeres door het beeld. Het is uiteraard, zoals eigenlijk bij alle Inna-video’s, vooral gericht op de vorm. Er is geen plaats voor een verhaal of bepaalde emoties. Het is zwoel, sexy en zelfverzekerd, zoals Inna zichzelf graag ziet.

En de muziek? Het valt voor haar te pleiten dat ze eens voor een ander soort nummer kiest. Diggy Down is geproduceerd door Marian Hill en is niet de gebruikelijke eurodance die we van Inna gewend zijn. Het jammere is wel dat alles in de eerste twintig seconden al wordt weggegeven – ze knalt erin met het refrein en daarna volgt de saxofoon riedel die het nummer opzweept. Vervolgens is het slechts herhaling op herhaling. Het is daardoor catchy, maar erg repetitief.

Lees ook: Inna – Cola Song

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>