Nieuwe video: Maná / Shakira – Mi Verdad

De Spaanse popgroep Maná, die zijn oorsprong vindt in het Mexicaanse Guadalajara, heeft een nieuwe single. Uiteraard voor de Spaanse markt, maar wij kunnen er ook van meegenieten. Het betreft een samenwerking met the one and only Shakira, en heeft als titel ‘Mi Verdad’.

De videoclip. Een vrij statische clip, waarbij de muzikanten van Maná en Shakira rondom een kampvuur zitten. Tussendoor verschijnen er wat losse shots van een schommelde (en hoogzwangere) Shakira, die met haar blonde lokken en haar nooit ouder wordende gezichtje de aandacht naar zich toetrekt.

En de muziek? Mi Verdad is een licht dromerig maar ook wel kabbelend liedje, en bevat een fijne gitaarsolo en mooie samenzang. Toch een nummer dat pas écht tot uiting komt onder de Spaanse zon of inderdaad bij een kampvuur. Wat dat betreft zitten we nu in het verkeerde jaargetij en het verkeerde land. Maar in gedachten voert dit deuntje je naar zonniger oorden.

Lees ook: Shakira – Empire

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Maná / Shakira – Mi Verdad

  1. Annemiek

    Mm bijna geen nieuwe latin – Zuid Amerikaanse – songs te vinden op deze side jammer jammmer!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>