Sia brengt videoclip Elastic Heart tot leven bij SNL

De videoclip van ‘Elastic Heart’, die Sia twee weken geleden uitbracht en die inmiddels al miljoenen keren is bekeken op youtube, is live ten uitvoering gebracht bij Saterday Night Live. De jonge danseres Maddie Ziegler danst de choreografie weliswaar zonder Shia LaBeouf, maar met net zoveel passie als in de fantastische clip.

Sia toont zoals inmiddels gebruikelijk haar gezicht niet. Ze staat met haar zijkant naar het publiek gericht, en draagt ook nog eens een masker. Ze zingt Elastic Heart wel lekker rauw overigens, met hier en daar wat overslaande kreetjes. Jammer dat we nu niet de emotie in haar gezicht te zien krijgen, maar dat maakt de dans dubbel en dwars goed. Een excentriek mens is het, Sia, maar wel een begenadigd live vocaliste.

Lees ook: Sia – Elastic Heart

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sia brengt videoclip Elastic Heart tot leven bij SNL

  1. MASH

    Vind haar echt geweldig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>