Nieuwe video: Tony Bennett / Lady Gaga – Goody Goody

Vlak nadat bekend werd gemaakt dat Tony Bennett en Lady Gaga een optreden zullen verzorgen tijdens de uitreiking van The Grammy Awards, heeft het duo een nieuwe videoclip online gezet. Het betreft een live opname van het nummer ‘Goody Goody’.

Ondanks dat we reikhalzend uitkijken naar nieuwe popmuziek van Gaga, verdient ze respect voor haar toewijding aan de jazz en aan Tony Bennett. Haar carrière als popidool heeft ze op een laag pitje gezet – om niet te stellen dat ze het vlammetje heeft uigeblazen – om zich volledig op dit genre te richten. En dat doet ze met klasse. Geen gekke, maar stijlvolle outfits. Geen quotes over mannelijke geslachtsdelen, maar interviews waarin ze haar inspiratiebronnen, waarvan Tony er eentje is, prijst. Geen provocerende act, maar vocale overtuiging.

Goody Goody gaat over een koppel, waarvan de vrouw haar hart heeft verloren aan een andere man (en die heeft het gebroken). Tony neemt het grootste gedeelte van het nummer voor zijn rekening; Gaga, in de rol van de gekrenkte vrouw, geeft slechts wat antwoorden. Benieuwd of ze dit nummer wellicht ook zullen vertolken tijdens de Grammy’s?

Lees ook: Lady Gaga / Tony Bennett – It Don’t Mean A Thing

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>