Lyric video: Katy Perry – Birthday

Katy Perry maakt haar eigen verjaardagslied en slooft zich uit in de keuken voor haar nieuwe lyric video.

Ik moet nog steeds lachen om het feit dat Katy Perry haar album aankondigde als ‘rauwer’ en ‘donkerder’. Waar hád ze het over? In ieder geval niet over haar eigen muziek, want luchtiger dan dit krijg je het niet verzonnen. Anyway, haar nieuwe single is Birthday en de lyric video is nu te bekijken. En de vormgeving is al net zo mierzoet als de stijl van het nummer. Vol felle kleuren, hartjes en taarten van marsepein. Zodra de officiële videoclip verschijnt, kun je op deze blog natuurlijk de review verwachten!

Lees ook: Katy Perry – Dark Horse

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>