Lyric video: Demi Lovato / Cher Lloyd – Really Don’t Care

De één is Amerikaans, de ander Brits, en samen bundelen zij hun krachten voor het nummer Really Don’t Care: Demi Lovato en Cher Lloyd. Deze samenwerking komt van het vorig jaar verschenen album DEMI, een popplaat die het vooral in Amerika behoorlijk goed deed. De lyric video voor het nummer is nu te bekijken.

Really Don’t Care klinkt als pure pop met een semi-rockrandje. Springerig, vrolijk en aanstekelijk. Een beetje de vrouwelijke tegenhanger van een gemiddeld One Direction-liedje. Ik snap eigenlijk niet waarom Demi dit nummer niet eerder heeft uitgebracht, want het heeft – op mij althans – meer aantrekkingskracht dan de singles Made In The USA en Neon Lights. Plus, de combinatie met Cher Lloyd werkt erg goed.

Het thema is helemaal klaar zijn met je ex, maar dat zie je bepaald niet terug in de vrolijke lyric video. Daarin krijgen fans namelijk de kans om te bewijzen dat ze de tekst van voor naar achter uit hun hoofd kennen. Allemaal erg opgewekte types waar je onmiddellijk een glimlach van op je gezicht krijgt.

Lees ook: Demi Lovato – Neon Lights

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>