Lyric video: OneRepublic – Love Runs Out

OneRepublic gooit de ene na de andere hitsingle eruit en lijkt de plank eigenlijk nooit mis te slaan. Dit is natuurlijk vooral te danken aan de extreem getalenteerde frontman, Ryan Tedder, die ook voor heel wat andere artiesten liedjes schrijft. Het nieuwste nummer heet Love Runs Out en de lyric video daarvan is nu te bekijken.

Voor de lyric video hoef je het niet te doen – je staart drie minuten naar de kop van een bizon – maar het nummer is weer uit de categorie ‘onweerstaanbaar’. Net als bij hun vorige single Counting Stars word je er onmiddellijk in meegezogen door die soepele stem van Ryan en de bombastische productie. Het is eigenlijk gladgestreken rockmuziek, maar het is verdomd lekker.

Eigenlijk zou Love Runs Out al de leadsingle worden van het in 2013 verschenen album Native, maar dat werd uiteindelijk If I Lose Myself, omdat Ryan Tedder nog niet tevreden was met het refrein van deze track. In de tussentijd is Love Runs Out geperfectioneerd en ziet het nummer alsnog het levenslicht als single. En gelukkig maar!

Lees ook: OneRepublic – If I Lose Myself

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lyric video: OneRepublic – Love Runs Out

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>