Lyric video: Nicole Scherzinger – Your Love

De laatste single van Nicole Scherzinger dateert alweer van een jaar geleden. Toen maakt ze haar comeback met het nummer Boomerang, dat veel slechter werd ontvangen dan gehoopt. Ze heeft daarom even de tijd genomen voor de opvolger en dat is Your Love. Ondertussen is ze bezig aan een nieuw album.

Van de titel moet het nummer het in ieder geval niet hebben. Ik geloof dat er al zo’n triljoen liedjes bestaan die Your Love heten. Maar als je de songtekst van het nummer hoort, begrijp je dat er sowieso weinig orginaliteit aan dit nummer kleeft. De coupletten worden op fluitstertoon gezongen en in het refrein pakt Nicole uit met een wel heel vrolijk ge-doo-doo-doo-doo-doo-doo. Een deuntje dat weliswaar blijft hangen, maar ook al heel snel tegen gaat staan. Eigenlijk biedt alleen de bridge een lekker stukje popmuziek.

Conclusie: niet de gehoopte comeback van Nicole Scherzinger. Ze probeert van alles op dit nummer, maar niets slaat echt aan. Als het al niet lukte met Boomerang (wat ik eigenlijk best een energieke track vond), gaat het hiermee zéker niet lukken. De lyric video toont wat zomerse taferelen met een filtertje eroverheen.

Lees ook: Nicole Scherzinger – Boomerang

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lyric video: Nicole Scherzinger – Your Love

 1. jeffrey

  Nou dit is de enige negatieve review die ik lees, op andere sites en blogs wordt dit nummer juist geweldig genoemd. Ik vind het ook een heerlijk nummer!

    /   Reply  / 
 2. Nabil

  Lekker zomer nummer.
  Ik vind dit eindelijk een goed nummer van haar (na het succes van Right there / don’t hold your breath).

  ‘cuz your love makes me feel like… ‘

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>