Lyric video: Cheryl Cole / Tinie Tempah – Crazy Stupid Love

Ennn daar hebben we ook Cheryl Cole weer! Opvallend genoeg maakt zij haar comeback in dezelfde week als Nicole Scherzinger en beide dames bezingen ook nog eens de liefde. Cheryl Cole doet dat met Crazy Stupid Love, een samenwerking met Tinie Tempah.

En waar Nicole ons trakteerde op een hoop ge-doo-doo-doo-doo-doo-doo in het refrein, opent Cheryl met ge-la-la-la-la-la-la. Zal wel door de zomerkriebels komen. Crazy Stupid Love is een uptempo nummer, met een dwingend tempo. Een refrein ontbreekt, maar in plaats daarvan klinkt er een saxofoon-deun, die telkens nogal vanuit het niets opduikt. Het nummer swingt wel, maar klinkt als geheel ook wel een tikkeltje rommelig. Zeker het gedeelte van Tinie Tempah is enigszins overbodig. Maar met de zomer in aantocht kan dit het nog best aardig gaan doen. Zodra de officiële videoclip verschijnt, kun je op deze blog uiteraard nog een review verwachten!

Lees ook: Cheryl Cole – Ghetto Baby

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lyric video: Cheryl Cole / Tinie Tempah – Crazy Stupid Love

  1. jeffrey

    Nou Nicole wint de battle wat mij betreft, ik vind dit geen sterk nummer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>