Lyric video: Mika – Boum Boum Boum

Met zijn nieuwe single gooit Mika het opnieuw over de Franse boeg. Dit volgt op het succes van Elle Me Dit uit 2011, dat vooral in Franstalige landen een enorme knaller was. En nu is hier Boum Boum Boum (ja, gespeld op zijn Frans dus).

Grace Kelly is nog altijd Mika’s grootste hit. Destijds verraste de zanger ons met zijn hoge, soepele stem. Een stem die natuurlijk nog altijd uniek is, maar waar we inmiddels wel aan zijn gewend met z’n allen. Na het overdonderende succes van zijn eerste plaat – Life in cartoon motion – was het daarom ook niet verwonderlijk dat het allemaal wat minder werd. Elle Me Dit was een Europese hit, maar de daaropvolgende Engelstalige singles – Celebrate, Popular, Origin Of Love – sloegen minder aan.

Niet gek dat Mika het daarom nog eens in het Frans doet met Boum Boum Boum. Een vrolijke en aanstekelijke single, die het met de zomer in aantocht nog wel eens goed kan gaan doen. Zeker nu artiesten als Stromae en Indila Franstalige pop weer hip hebben gemaakt. Het is een nummer als een fris briesje op het strand, met lichte Latin-invloeden. Zodra er een officiële videoclip verschijnt, kun je op deze blog uiteraard nog een review verwachten!

Lees ook: Mika / Ariana Grande – Popular

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>