Lyric video: Katy Perry – This Is How We Do

Waarop Katy Perry haar singlekeuzes baseert is me volstrekt onduidelijk. Maar nadat ze de mist inging met Birthday, kiest ze wederom voor een nietszeggend nummer als single. ‘This Is How We Do’ zal naar de radio’s worden gestuurd en de lyric video is nu te bekijken.

Birthday was natuurlijk gekozen met het oog op feestvarkens over de hele wereld. Zodoende hebben mensen een alternatief voor ‘Happy Birthday’, al deed de single weinig in de hitlijsten. Persoonlijk begreep ik niet waarom Katy Perry niet doorpakte op het succes van Dark Horse. Dat was anders, dat was vernieuwend en toch ook heel erg Katy. Maar na een luisterbeurt van album Prism is het antwoord eigenlijk wel duidelijk: er staat verder niet zoveel bijzonders op.

Zo donker als ze ons had belooft, zo vederlicht is die plaat uiteindelijk geworden. Met als voorlopige dieptepunt This Is How We Do. Een nummer dat waarschijnlijk enkel tienermeisjes op hun eerste discofuif kan bekoren. Hoe vaker je het hoort, hoe slechter het wordt. De Katy Perry van pittige popsongs als I Kissed A Girl is hier in de verste verten niet meer te bekennen. Nu maar hopen dat deze vijfde single tevens de laatste is van dit era.

Lees ook: Katy Perry – Birthday

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Lyric video: Katy Perry – This Is How We Do

 1. Marsmellow

  Snap niet waarom ze walking on air niet uitbrengt, gegarandeerde klapper!

    /   Reply  / 
 2. Mick

  Hmm, ik vond dit juist wel een lekker nummer toen ik het album luisterde…

    /   Reply  / 
 3. MASH

  Dit is toch alweer de 6e single van het album? ‘Legendary Lovers’(Wat ik het beste nummer van het album vind) werd een paar maanden geleden nog alarmschijf op 538 maar is niet echt een hit geworden en er is ook geen clip van uitgebracht. Dit nummer vind ik maar 13 in een dozijn…

    /   Reply  / 
 4. Martin Coolen

  Ik vind dit nummer ook tegenvallen. In mijn Cinderella Top 40 staat nu GHOST. Volgende single wordt LEGENDARY LOVERS, en DOUBLE RAINBOW vind ik ook veel beter.

  Martin Coolen(Uitgever Tilburgs muziekblad “Cinderella”)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>