Lyric video: Becky G – Can’t Stop Dancin’

Met ‘Shower’ scoorde Becky G een heel behoorlijke hit in ons land, en ook in andere landen deed ‘ie het goed. Nu eens kijken of ze dit succes vast kan houden en verder uit kan bouwen. Haar nieuwste single heet Can’t Stop Dancin’ en de lyric video is nu te bekijken.

Becky maakt lieflijke, radiovriendelijke popliedjes. Ook al heeft ze een bijzondere stem die eigenlijk iets meer verdient, natuurlijk is dit prima muziek voor haar doelgroep. En om eerlijk te zijn klinken haar liedjes een pak beter dan die van concullega Selena Gomez, die ook qua uiterlijk best wat overeenkomsten heeft. Toch hoop dat ik dat, naarmate Becky G zich ontwikkelt, haar liedjes ook wat meer smoelwerk krijgen. Want Can’t Stop Dancin’ is alleraardigst, maar beslist geen volgende stap in haar carrière.

Lees ook: Becky G – Shower

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lyric video: Becky G – Can’t Stop Dancin’

  1. Annemiek

    Ik ga zo weer voor het voorjaar,waarom?
    Langer licht , wat warmer ,zonnetje schijnt wat meer,alles weer in bloei, jonge dieren worden weer geboren.Het geeft veel mensen weer zin om naar buiten te trekken. Kortom een nieuw begin voor…noem maar op, nieuwe hobby ,baan enz. Of gewoon genieten van het voorjaar!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>