VMA’s 2014: Wie Maakte de Videoclip van het Jaar?

Vannacht is het weer tijd voor het jaarlijkse feestje van MTV, de Video Music Awards 2014, waarbij de crème de la crème van de internationale muziekwereld bij elkaar komt. Sommigen om te zingen, anderen om een beeldje op te halen, maar de meesten vooral om gezien te worden. En gelukkig hebben we dan ook nog de Miley Cyrussen van de wereld die deze gelegenheid jaarlijks weten op te leuken met een opstootje.

Wie deze keer de show gaat stelen is nog de vraag, maar kanshebbers lijken vooral Nicki Minaj (die op zal treden met een levensgevaarlijke Anaconda), Iggy Azalea (die moeite heeft om óp het podium te blijven staan) of Ariana Grande (die inmiddels zo immens populair is dat alles wat zij doet onder een vergrootglas ligt). Alledrie zullen zij het podium bestijgen.

De belangrijkste prijs is ‘De Beste Videoclip Van Het Jaar’. En daarvoor zal een flinke strijd worden geleverd, want er is geen torenhoge favoriet. De kanshebbers zijn Beyoncé met manlief Jay Z (Drunk In Love), Iggy Azalea en Charli XCX (Fancy), Miley Cyrus (Wrecking Ball), Pharrell Williams (Happy) en Sia (Chandelier). Wat mij betreft gaat de award naar deze laatste dame, maar ik heb zo het vermoeden dat Pharrell of Miley ermee aan de haal gaat. Morgen de uitslag.

Wie zien jullie de hoofdprijs winnen? En wie mag de meeste awards ophalen? Bekijk de overige categorieën hier.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “VMA’s 2014: Wie Maakte de Videoclip van het Jaar?

  1. #noBritneynoVMA's

    Work Bitch 4 Best Video BOOOO!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>