Nieuwe video: Kimberley Walsh – One Day I’ll Fly Away

Kimberley Walsh staat dan wel in een dansjurk op een gigantisch podium, maar ze danst verdomd weinig. Het grootste gedeelte van de tijd neemt ze namelijk poses aan. Dan weer strekt ze een arm en dan weer staart ze gekweld naar de grond. Dit alles uitermate traag, want de gehele clip is in slow motion. Het past bij de muziek – One Day I’ll Fly Away is een cover van het bekende musicalnummer – maar betreft zeker geen zwanenmeer.

Kimberley is absoluut één van de meer getalenteerde Girls Aloud-leden, maar of het bewerken van dit soort nummers nou haar kracht is valt te betwijfelen. In een interview gaf ze aan ‘oude musicalnummers naar deze eeuw” te willen halen, maar haar versie is in geen enkel opzicht afgestoft. Zowel nummer als video is slepend tot het bittere einde. Geef mij toch maar liever die versie van Nicole Kidman uit The Moulin Rouge.

 Videoclips.blog-oordeel

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Kimberley Walsh – One Day I’ll Fly Away

  1. vinn

    Wat een stem! Dit had ik niet gezocht achter haar. Bij Girls Aloud valt ze een beetje in het niets maar ze is echt heel goed.
    Girls Aloud brengt een greatest hits album uit en 2 singles en ondertussen brengen Cheryl en dus ook Kimberley solo singles uit niet helemaal duidelijk wat nou hun plan is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>