Nieuwe video: Zendaya – Neverland

Op de plaat Finding Neverland staan liedjes van de gelijknamige Broadway Musical. Voormalig Disney-meisje Zendaya heeft het titelnummer mogen inzingen en daarvan is nu ook een videoclip verschenen.

De clip wordt gepresenteerd als heuse speelfilm, met zijn zeveneneenhalve minuut, voor- en aftiteling én een echte steracteur. Namelijk Bryan Cranston uit Breaking Bad. Daar ging ik dus eens even goed voor zitten. Maar uiteindelijk is het toch enigszins standaard video, waarin Zendaya het musical-nummer vertolkt op een podium, met dansers om haar heen. Het meisje hoopt ontdekt te worden, terwijl Bryan haar gadeslaat en van vaderlijk advies voorziet. Hij verdwijnt overigens net zo plotseling als dat hij verscheen en zijn aanwezigheid is dan ook meteen het hoogtepunt. Best mooi hoor, die choreografie, maar ik had iets meer film en verhaal verwacht.

En de muziek? Suikerzoet en sentimenteel. Ik vind het niets, maar ben dan ook niet echt een musical-liefhebber. Ook vind ik Zendaya’s stem niet prettig (veel valse lucht). Ik zou nog weleens wat van deze dame willen horen als ze een meer eigen stijl heeft, maar met dit soort liedjes komt ze natuurlijk nooit verlost van dat Disney Channel-imago.

Lees ook: Zendaya – My Baby

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>