Nieuwe video: Pulcino Pio – Het Kuikentje Piep

Wees alvast gewaarschuwd: van dit nummer ben je voorlopig nog niet af. Want het moet wel heel raar lopen mocht Het kuikentje piep van Pulcino Pio níet uitgroeien tot een enorme hit. Alle ingrediënten van een geslaagde gimmick zijn aanwezig: de herkenbaarheid, de kinderlijke eenvoud en een speelse videoclip. Bovendien is dat deuntje niet meer uit je hoofd te slaan.

De video behelst animaties van de voorbijkomende figuurtjes. En dan hebben we het dus over de godganze boerderij. Want kuikentje Piep is zeker niet alleen ‘op de radio’, er komen ook geiten, honden en kalkoenen voorbij. Allemaal voorzien van eigen kenmerkende geluiden. Zeker met carnaval in aantocht is dit een hele slimme zet. Kuikentje Piep is wellicht de nieuwe Schnappi. En net als dat krokodilletje komt ook deze hype overgewaaid vanuit het buitenland.

Videoclips.blog-oordeel

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Pulcino Pio – Het Kuikentje Piep

  1. dennis

    heb nog nooit iets gewonnen, dus kom maar op met die mini!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>