Nieuwe video: Ferry Doedens – Hoger En Verder

Dit is niet de eerste poging van Ferry Doedens om te scoren als popzanger. De acteur – vooral bekend door zijn rol als Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden – probeerde namelijk ooit al door te breken via Idols. Dat mislukte jammerlijk, maar met zijn inmiddels verworven bekendheid doet Ferry een nieuwe poging. Nederlandstalig deze keer. In de clip van Hoger en verder raakt hij volledig in de ban van een meisje.

Hij ziet haar voor het eerst in de metro. Er is overduidelijk oogcontact, waarna Ferry besluit het meisje te volgen. Zij heeft dat in de gaten, maar stopt niet. Zo raken ze verwikkeld in een speels kat- en muisspel, via de eindeloze roltrappen naar buiten, het nogal grauwe centrum van Rotterdam in. Daar pakken ze vlak achter elkaar een taxi richting de Euromast. Want wat is er romantischer dan elkaar treffen op het hoogste punt van de stad?

Een mooi uitgangspunt, al weet heel Nederland dat Ferry eigenlijk niet op meisjes valt. Maar goed, in videoclips mag je in een andere rol kruipen. Soms is dat zelfs verfrissend. Wat me wel stoort: waar zijn alle mensen? Leuk dat Ferry’s team delen van Rotterdam heeft afgezet voor het opnemen van deze clip, maar klaarblijkelijk was er die dag maar één figurant beschikbaar?

De muziek
Ferry kan best zingen (lees: hij kan toon houden) maar is geen zanger. Een zanger voegt iets toe, kan ontroeren, overtuigen of amuseren. Dit is gewoon een leuke knul die een liedje brengt. Niks mis mee hoor, maar dat is wel de reden dat Ferry destijds niet is doorgebroken en dat ook nooit zal doen.

Clip-oordeel

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Ferry Doedens – Hoger En Verder

 1. Luftersel

  Wat een irritante rrrrrr en wat een rare soort ‘zucht’ heeft ie zeg.

    /   Reply  / 
 2. Blahh

  Was hij niet homo? xD

    /   Reply  / 
 3. Jeske M.

  En wat wil je daar mee zeggen?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>