Nieuwe video: Marco Borsato / Trijntje Oosterhuis – Ik Zou Het Zo Weer Over Doen

zoweeroverdoen

Waarom kijken? Het is alweer zestien (!) jaar geleden dat Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis een duet opnamen. Kijk eens hoe jong ze er nog uitzagen in de clip van Wereld Zonder Jou. Nu beide artiesten coach zijn in The Voice of Holland en er een nieuw album van Marco Borsato aankomt is de gelegenheid voor een muzikale reünie daar. Qua opbouw in de videoclip is er eigenlijk niet veel veranderd; ook nu weer verschijnt eerst Marco en valt Trijntje pas na anderhalve minuut in. Tussendoor worden er verschillende kiekjes over elkaar geschoven. Trijntje in de metro, Marco in de haven. Mijmerend over die eerste zoen. En dat ze het zo weer over zouden doen. Ach, deze videoclip is alleen al de moeite waard om de nostalgie die eromheen hangt.
En de muziek? Een aantal maanden terug verraste Marco vriend en vijand met Muziek, een poging tot het combineren van een veelheid aan stijlen. Wat mij betreft niet om áán te horen en vreselijk geproduceerd, maar sommige mensen vonden het juist prachtig. Ik Zou Het Zo Weer Over Doen daarentegen klinkt onmiddellijk als een klassieke Borsato. Vol melancholiek en een tekst waarin iedereen zich kan herkennen. Bovendien is de chemie met Trijntje onmiskenbaar. Dit is toch eigenlijk Marco zoals we hem het liefst horen.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Marco Borsato / Trijntje Oosterhuis – Ik Zou Het Zo Weer Over Doen

  1. Claudia

    Wat een onwijs mooi nummer is het toch alleen wat een waardeloze clip! Come on

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>