Nieuwe video: Gers Pardoel – #VFD

vfd

Waarom kijken? Het leven van Gers Pardoel is één groot feestje, rapt hij. En dus mogen we een blik werpen op een door hem georganiseerde afterparty. Daar wordt uiteraard flink gedanst en nog harder gedronken, maar er gebeuren ook wat merkwaardigere dingen. Zo zit Ben Saunders de rug van Guus Meeuwis te tattooëren en draag Martin garrix een wolvenmasker. Ook wordt Gers schaakmat gezet. Nee, dat bedoel ik niet als metafoor voor één of andere wilde gangbang, maar hij wordt letterlijk schaakmat gezet in een potje schaken. Moet ook kunnen natuurlijk, op een afterparty. Halverwege het feestje belt Corry Konings aan of het alsjeblíeft wat zachter mag. Het antwoord is nee. #VFD is bij vlagen lekker absurdistisch en, hoewel het feestje nog behoorlijk tussen de lijntjes blijft, levert het een uiterst amusante videoclip op.
En de muziek? #VFD staat dus voor een Vodka Fido Dido, zoals in het refrein duidelijk wordt. (Een Vodka met 7up, vermoed ik?) Tijdens de coupletten lijkt het alsof er iemand driftig in een badeend knijpt, wat me bij de eerste luisterbeurt mateloos irriteerde, maar waar ik langzaam aan begin te wennen. Het nummer is in ieder geval totaal anders dan we tot nu toe van Gers hebben gehoord en dat vind ik dapper. Hij speelt niet op safe, maar komt met een wildere partytrack en zelfs wat trap-invloeden aan het einde. En dat refrein blijft misschien wel net zo goed hangen als Ik Neem Je Mee.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>