Nieuwe video: Gers Pardoel – Louise

louise

Het nieuwe album van Gers Pardoel is al een paar keer uitgesteld, maar De Toekomst Is Van Ons komt einde mei dan eindelijk uit. Na de eerdere singles #VFD en Dankbaarheid is Louise de eerste officiële release hiervan.

Waarom kijken? Ger Pardoel is verliefd op het prachtige fotomodel Louise. Helaas ziet zij hem niet staan, maar Gers belooft in zijn songtekst dat wanneer hij de loterij wint hij haar zal trakteren op een chique dinertje. Dat loopt echter wat anders in de clip. Wanneer Gers namelijk een nieuw colbert wil kopen om indruk te maken op Louise, rekent hij af met zijn aangeschafte staatslot (jup, dat zal vast één van de sponsors van de clip zijn). De kleermaker maakt het schijnbaar niet zoveel uit dat zo’n ding slechts 15euro kost. Geen chique diner, verwacht je dus als kijker. Maar even later zitten Gers en Louise toch samen aan een toetje. Hij heeft haar weg weten te kapen bij haar man (gespeeld door Jeroen Van Koningsbrugge), waarmee het de laatste tijd niet meer zo boterde en plots is Louise toch ook smoorverliefd op Gers. Even later blijkt hij het winnende lot te hebben weggegeven. Maar ja, liefde maakt gelukkiger dan geld.

En de muziek? Elise had er al één, Annabel ook. En Julia natuurlijk. Ook Laura, Annemarie en Rosanne weten hoe het is. Het zijn allemaal meisjesnamen die geëerd zijn in een Nederlandstalig liedje. En nu kunnen ook de Louise’s de radio een stukje luider zetten wanneer zij hun eigen naam horen. Louise klinkt als de liedjes waarmee Gers Pardoel doorbrak (Neem Me Mee, Bagagedrager) en heeft dezelfde layback sfeer. Een beetje Doe Maar. Toch mist het nummer de aantrekkingskracht die die eerdere zomerhits wel hadden.

Lees ook: Marco Borsato / Gers Pardoel – Stem

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Gers Pardoel – Louise

  1. Niempje

    Volgens mij vergeet je dat Clouseau al jaren geleden een liedje genaamd Louise heeft gemaakt…dus alle Louises hadden al hun liedje..
    http://youtu.be/UehHm09nYkk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>