Nieuwe video: Reverse / Jayh / Sharon Doorson – Blijf Hangen

blijfhangen

Een samenwerking tussen twee hotte Nederlandse artiesten – Jayh en Sharon Doorson. Samen zingen zij het Nederlandstalige ‘Blijf Hangen’, geproduceerd door Reverse.

Waarom kijken? In de clip van Blijf Hangen probeert Jayh indruk te maken op Sharon; eerst lijkt ze wat moeilijk te pleasen, maar bij een bos rode rozen gaat ze toch overstag. Vanaf daar is het vooral lang leve de vrolijkheid. Twee verliefde mensen die elkaar toezingen dat ze nog graag ‘even blijven hangen’. En wie smelt nou niet voor die stralende glimlach van Sharon? Of voor die twinkelende ogen van Jayh? De outfits lijken wat lukraak bij elkaar gezocht, maar het duo heeft volop chemie en treedt op alsof het nooit anders heeft gedaan.

En de muziek? Vrolijk nummer ook. Wellicht losjes geïnspireerd op die zomerknaller van vorig jaar van Nielson en Miss Montreal? Sharon Doorson treedt in ieder geval uit haar comfort-zone door hier in haar moedertaal te zingen. Voor Jayh is dat iets gebruikelijker; we kennen hem vooral van dat aanstekelijke nummer Mooie Dag.

Lees ook: Sharon Doorson – Louder

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>