Nieuwe video: Sjors van der Panne – In Het Zicht Van De Haven

inhetzichtvandehaven

Het zal je niet zijn ontgaan dat we in de finaleweek van The Voice of Holland (seizoen 5) zitten. Er zijn nog vier acts in de race om aanstaande vrijdagavond met de titel aan de haal te gaan. De singles van de kandidaten betreffen deze keer gloednieuwe songs. Dat is op zich al verfrissend natuurlijk, maar er blijken ook nog eens vier videoclips bij geschoten te zijn! Marco Borsato heeft nog twee kanshebbers in het spel. En eentje daarvan is Sjors van der Panne, wiens single ‘In Het Zicht Van De Haven’ heet.

De videoclip. Sjors neemt de titel van zijn nummer letterlijk, en bevindt zich gedurende het grootste gedeelte van de clip in het zicht van de haven. Of beter gezegd, hij heeft de haven in zicht. De andere helft bevat zwart-witte studiobeelden. Het nummer heeft ook niet te veel poespas nodig; het gaat om de beleving. En die brengt Sjors dan ook, alsof hij ieder woord ter plekke herbeleeft. En voor een dergelijk gevoel zijn de vaak wat grauwe locaties in ons land dan weer uitermate geschikt!

En de muziek? In Het Zicht Van De Haven is een nummer dat, vermoed ik, heel veel mensen aanspreekt. Niet alleen omdat het Nederlandstalig is, maar ook door het melancholische thema en de sterke interpretatie. Marco Borsato is niet voor niets zo groot geworden! Bij talentenjachten grijpen mensen ook vaak naar hun telefoon wanneer iets hen ontroert. Zo is Iris Kroes in seizoen twee bijvoorbeeld aan de overwinning geraakt door haar vertolkingen van Skinny Love en Can’t Make You Feel My Love. Beiden ontroerend. Er is dus zeker een kans dat Sjors de andere grote favoriet van Marco Borsato – Og3ne – verslaat.

Meer nieuws over The Voice of Holland kun je lezen op nlpop.blog.nl!

Lees ook: Emmaly Brown – Stay Or Go

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Sjors van der Panne – In Het Zicht Van De Haven

  1. MASH

    Mooi nummer en terechte finalist. Zijn stem doet me erg denken aan Frank Boeijen. Hoop ook dat hij zijn succes behoudt, dan wordt hij een van de weinig Nederlands zingende zangers die ik echt goed vind.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>