Nieuwe video: Anouk – Dominique

dominique

In november komt Anouk met een verzamelwerk van haar grootste hits. Voor deze plaat heeft de zangeres ook een nieuw, Nederlandstalig nummer gemaakt. Het is een ode aan de liefde van haar leven (op dit moment althans): Dominique.

In de videoclip zien we een romance opbloeien op één van de minst opwindende locaties die je je kunt bedenken: de camping. Maar ook op de plek waar je je met een rol onder je arm richting toilet moet begeven, kan cupido klaarblijkelijk raak schieten. Twee jonge mensen (gespeeld door Vera Lesavoy en Lil Saint) hebben namelijk alleen maar ogen voor elkaar en gaan in hun versierpogingen telkens een stapje verder. Regisseur Emma Westenberg heeft er een kleurrijk, humoristisch en over-de-top filmpje van weten te maken. Kleine rolletjes zijn er ook voor Kenny B en Rachel Hazes.

En de muziek? De akoestische versie in de Bijlmer klonk veelbelovend, maar de productie van deze uiteindelijke single-versie staat nogal haaks op de songtekst. De kwetsbaarheid van het liedje - Ik kan niet voor altijd wachten, kom nou alsjeblieft. Zeg me waar we staan, Dominique - komt zodoende niet over. Uiteraard wel heel tof dat Anouk weer eens een heel andere kant van zich laat horen, maar hier heeft ze toch wat kansen laten liggen.

Lees ook: Anouk – Places To Go

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>