Nieuwe video: Marco Borsato – Mooi

marcoborsato

In november komt ‘s lands populairste zanger met een gloednieuwe plaat, Evenwicht. De eerste single hiervan is het liedje Mooi en in de bijbehorende videoclip zijn fragmenten te zien van de film Holland, Natuur in de Delta. 

Misschien een tikkeltje gemakzuchtig dat de ondersteunende beelden geschoten zijn voor een film, maar zodoende bereiken ze wel een veel groter publiek. Mensen die misschien niet meteen voor een documentaire naar de bioscoop gaan - Holland, Natuur in de Delta draait al vier weken – krijgen nu toch een samenvatting van het natuurschoon in ons eigen land. En de prachtige, haarscherpe beelden van besneeuwde landschappen en rondstruinende vosjes passen ook erg goed bij de feeling van het nummer. Voor Marco, regisseur Mark Verkerk en producent Ton Okkerse een win-winsituatie dus.

En de muziek? Na wat experimentele uitstapjes keert Marco Borsato nu weer terug naar de basis. Mooi is een zachtdroevig, melancholisch Nederpop-liedje met poëtische tekst. De melodie pakt me niet meteen, maar de emotie komt zeker over.

Lees ook: Marco Borsato / Gers Pardoel – Stem

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Marco Borsato – Mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>