Preview: Katy Perry – Wide Awake

Laten we eerlijk zijn, toen Katy Perry ooit begon met I kissed a girl hadden we niet verwacht dat het een blijvertje zou zijn. Maar de popprinses bleef daarna de hits aan elkaar rijgen, met als voorlopige hoogtepunt haar Teenage dream-album. Wide awake wordt de afsluiter van dat hoofdstuk. Letterlijk, het boek wordt dichtgeslagen. Hier alvast een preview van deze gloednieuwe videoclip, die 19 juni zal verschijnen.

We zien een klein meisje dat door het Teenage Dream-boek bladert en komen erachter dat Katy Perry al wel héél veel singles van dat album heeft getrokken. Begrijpelijke keuze dus dat aan dit tijdperk nu een einde komt. De single is daarnaast een extra promotie voor haar nog te verschijnen documentaire Katy Perry: Part of me. Nounou Katy, je hebt pas twee albums he? Maargoed, de preview van Wide Awake is in ieder geval veelbelovend, dus we vergeven haar deze zelfverheerlijking.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>