Preview: Katy Perry – Roar (Burning Baby Blue)

Katy Perry verbrandt pruik California Gurls voor nieuw tijdperk.

Kun je je nog die speelse blauwe pruik herinneren van Katy’s megahit California Gurls? Nou, die is niet meer. Over precies een week verschijnt namelijk haar nieuwe single Roar en daarbij hoort een geheel nieuwe periode. Geen gekleurde pruiken of gigantische zuurstokken meer, en om dat kracht bij te zetten zet Katy haar ‘baby’ in de fik. Als een popzangeres die vanaf nu serieus genomen wil worden. De letters die vervolgens aangeven wanneer de single verschijnt zijn weergegeven in tijgerprint.

In Amerika wordt er overigens volop bericht over de strijd der titanen in de charts. Want een week na de nieuwe single en videoclip van Katy Perry volgt de release van Lady Gaga’s Applause. Twee giganten van de popmuziek kruisen dus hun degens in de nazomer. En dat zullen zij in het najaar nog eens dunnetjes overdoen, wanneer hun albums slechts twee weken na elkaar verschijnen. Prism van Katy Perry verschijnt 22 oktober, terwijl Lady Gaga’s ARTPOP – na enige vertraging – op 11 november het daglicht zal zien. Wie wint deze strijd in muziekland? En belangrijker, naar welke single en videoclip kijk jij het meeste uit?

Waar kijk jij het meest naar uit?

  • Katy Perry - Roar (57%)
  • Lady Gaga - Applause (43%)
Loading ... Loading ...

Meer van Katy Perry: Wide Awake * Teenage Dream * California Gurls

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Preview: Katy Perry – Roar (Burning Baby Blue)

  1. vinn

    Schijnt ook dat Miss Britney’s spears Album dan uit komt en Queen B (Beyonce) was laatst bij show nieuws dat deze vier tegelijk met een album komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>