Wrecking Ball meest memorabele videoclip van 2013

Het oordeel is geveld. Jullie hebben Wrecking Ball verkozen tot de meest memorabele videoclip van het afgelopen jaar. Miley Cyrus verslaat daarmee onder andere Robin Thicke, Lady Gaga en Stromae. Als we over tientallen jaren terugdenken aan het videoclip-jaar 2013, zien we dus in eerste instantie een halfnaakte, aan een sloopkogel bungelende, losgeslagen ex-disneyster voor ons. Dat is eigenlijk best wel tekenend voor 2013, sowieso een jaar waarin velen zich afzetten tegen de heersende moralen. Deze rebelse videoclip, vastgelegd door fotograaf en regisseur Terry Richardson, is daar dus een prima onderstreping van.

Wat was de meest memorabele videoclip van 2013?

  • Miley Cyrus - Wrecking Ball (26%)
  • Lady Gaga - Applause (22%)
  • Lily Allen - Hard Out Here (18%)
  • Stromae - Papaoutai (14%)
  • Justin Timberlake - Mirrors (12%)
  • Robin Thicke / Pharrel Williams / T.I. - Blurred Lines (8%)
Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>