Nieuwe One Direction videoclip verschijnt 18 april

One Direction heeft vandaag bekend gemaakt dat hun nieuwe videoclip zal verschijnen over exact één week; op 18 april om precies te zijn. De regisseur wordt opnieuw Ben Winston, die ook Best Song Ever en Story Of My Life voor zijn rekening nam.

Gekozen is voor de ballade You & I, die als vierde single van het album Midnight Memories zal dienen. Vevo zet Directioners alweer op scherp om het record te breken van meeste views in 24 uur, iets dat tegenwoordig een big deal is onder fanbases. Tegelijkertijd is dit natuurlijk een slim trucje om meer aandacht voor een videoclip te genereren. Een win-win-situatie dus. Het record is momenteel overigens nog steeds in handen van Miley Cyrus voor Wrecking Ball.

Kijk hieronder naar de bekendmaking van One Direction en luister alvast het nummer You & I. Zodra de officiële videoclip verschijnt, kun je op deze blog natuurlijk een review verwachten.

Lees ook: One Direction – Midnight Memories

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>