Simone Battle (25) van meidengroep G.R.L. overleden

Geheel onverwachts is de 25-jarige Simone Battle van de Amerikaanse meidengroep G.R.L. overleden. Vorig jaar juni verscheen debuutsingle ‘Vacation’, gevolgd door een handjevol andere nummers waaronder een samenwerking met Pitbull. Het is nog niet duidelijk waarom de zangeres is gestorven, maar vermoedelijk gaat het om zelfmoord.

Verdrietig nieuws dus. G.R.L. had grootse plannen en wilde het gat vullen dat The Pussycat Dolls hebben achtergelaten. Er is een onderzoek ingesteld naar de dood van Simone. Haar management laat weten: “Simone was een fantastisch talent en mens en we zijn er kapot van dat ze is heengegaan. Onze gedachten en gebeden gaan uit naar haar familie en geliefden.” Simone deed in 2011 mee aan de eerste Amerikaanse editie van de talentenjacht X Factor. Ze schopte het tot de eerste liveshow en bracht vervolgens ook solo meerdere singles uit.

Lees ook: G.R.L. / Pitbull – Wild Wild Love

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>