“Beyoncé komt 14 november met tweede visuele verrassingsalbum”

Nog geen jaar geleden verbaasde Beyoncé vriend en vijand door onaangekondigd een album in iTunes te zetten. Het leverde haar zoveel publiciteit op dat de plaat in heel wat landen op de eerste plaats belandde. Slim dus, marketing-technisch, en innovatief. En nu gaat het gerucht dat er een tweede visuele verrassingsalbum verschijnt. Vanaf 14 november zou ‘Beyoncé, volume 2′ te downloaden zijn.

Ok als het gerucht waar is, is het natuurlijk geen verrassingsalbum meer, maar toch zou het weer een grote stunt zijn. Want opnieuw had niemand dit zien aankomen, totdat er een mogelijke tracklist online verzeild raakte (zie foto onder). Hierop staan onder meer de verschijningsdatum en de featuring artiesten. Zo zou Beyoncé hebben samengewerkt met Nicki Minaj, Rihanna en Justin Timberlake.

Wat het ook geloofwaardig maakt: Op de tracklist van het onaangekondigde album staat het nummer DONK, met Nicki Minaj. Dat nummer werd nog niet zo lang geleden aangemeld bij de ASCAP (waar Amerikaanse muzikanten en auteurs hun producten moeten registreren). Het zou dus heel goed kunnen dat Beyoncé tijdens haar tour bezig is geweest met muziek opnemen en videoclips schieten. Oh, nu maar hopen dat het geen hoax is!

 Lees hier de reviews van alle videoclips van het titelloze album Beyoncé:

Nieuwe video: Beyoncé – Haunted
Nieuwe video: Beyoncé – Drunk In Love
Nieuwe video: Beyoncé – Pretty Hurts
Nieuwe video: Beyoncé – XO
Nieuwe video: Beyoncé / Drake – Mine
Nieuwe video: Beyoncé – Blow
Nieuwe video: Beyoncé – Heaven
Nieuwe video: Beyoncé / Blue Ivy – Blue
Nieuwe video: Beyoncé – Partition
Nieuwe video: Beyoncé – No Angel
Nieuwe video: Beyoncé / Chimamanda Ngozi Adiche – ***Flawless
Nieuwe video: Beyoncé – Jealous
Nieuwe video: Beyoncé / Frank Ocean – Superpower
Nieuwe video: Beyoncé – Rocket

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>