Bekijk hier Superbowl Halftime Show van Katy Perry

Vannacht was het weer tijd voor het best bekeken televisieprogramma ter wereld: de Superbowl in Amerika. Het evenement is georganiseerd rondom de sportwedstrijd van het jaar, namelijk de finale van het American Football-seizoen, maar daar draait het natuurlijk allerminst om. Het gaat om zien en gezien worden, om de peperdure commercials en vooral ook om de halftime show. En die werd dit jaar verzorgd door Katy Perry.

Als je gevraagd wordt voor deze show, moet je een redelijke staat van dienst hebben. Niet alleen omdat je verschillende hits aan elkaar moet rijgen, maar ook omdat je miljoenen mensen van over de hele wereld moet kunnen entertainen. De afgelopen jaren zijn onder meer Madonna, Bruno Mars, Bruce Springsteen en Beyoncé aan de beurt geweest.

Katy Perry maakte er een heus spektakel van. Flink over de top, maar visueel verbluffend. Geluidstechnisch is het allemaal iets minder, maar in zo’n enorme arena heb je nou eenmaal niet zo’n bijster goede akoestiek. En Katy’s live vocalen zijn niet overal even steady. Nummers die de revue passeren: Roar, Dark Horse, I Kissed A Girl, Teenage Dream, California Girls, Get Your Freak On, Work It en Firework. Deze laatste is een toepasselijke afsluiting uiteraard.

De zangeres wordt in haar ruim een kwartier durende show bijgestaan door Lenny Kravitz en Missy Elliott. Het geheel was strak geregisseerd en ogenschijnlijk ging er niets mis. Wie denk je dat er volgend jaar aan mag treden? Rihanna wellicht? Of zou er dan weer voor een man worden gekozen?

Lees ook: Katy Perry – Birthday

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>