Natalia Kills wordt niet meer besproken op videoclips.blog

Met enige regelmaat heb ik videoclips van Natalia Kills gepost op deze blog, maar dat is per direct voorbij. Zelden heb ik zoiets beschamends gezien als haar juryoptreden in de X-factor van Nieuw-Zeeland. Ze beledigt kandidaat Joe Irvine tot op het bot, omdat deze gekleed zou zijn als haar man Willy Moon (die ook in de jury zit).

De kandidaat in kwestie zegt of doet niets verkeerd, maar toch gaat Natalia helemaal los. Op een respectloze en mensonterende manier. Willy Moon gooit daarna nog wat zout in de open wond en bevestigt de uitspraken van zijn vrouw. Dit terwijl een kandidaat in een talentenjacht zich toch kwetsbaar opstelt, en in eerste instantie beoordeeld dient te worden op diens zangstem. Sowieso zou pesten nooit moeten worden gestimuleerd. Je hebt op die plek een voorbeeldfunctie. Jurylid Melanie Blatt begrijpt dat gelukkig wel en neemt het op voor de jongen.

Geheel terecht is het koppel per direct ontslagen. Maar in plaats van excuses te maken plaatste Natalia de volgende tweet: ‘I love you guys, thanks for your support & understanding my passionate opinions! You know what they say about me…’ Nou werkelijk waar, hoe onuitstaanbaar kun je zijn? Ik hoop dat meerdere muzieksites in de toekomst weigeren nog iets van haar te plaatsen. En ook al zal ze daar niet rouwig om zijn, ik maak in ieder geval geen letter meer vuil aan haar irrelevante carrière.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Natalia Kills wordt niet meer besproken op videoclips.blog

 1. David

  En toch zou ik haar wel keihard willen doen!

    /   Reply  / 
 2. Sven

  Wat een bitch!

    /   Reply  / 
 3. Druivestein

  Nog nooit van dat hele mens gehoord

    /   Reply  / 
 4. MASH

  Wat een onuitstaanbaar kreng. Hier kan ik echt zo boos over worden. Zelf heeft ze de hele muziekindustrie bij elkaar gekopieerd, lekker hypocriet. Gelukkig is haar carrière nooit echt van de grond gekomen en nu al helemaal niet meer! Ook leuk om te lezen dat Ed Sheeran het voor de jongen opneemt en dat Ellie Goulding Natalia Kills irrelevant noemt!

    /   Reply  / 
 5. Vinn

  Ik vind dat Gordon ergere dingen heeft gezegt maar dat terzijde.. Echter snap ik xfactor australie ook niet… Ze zenden het uit en dan zijn er negatieve reacties en worden zij ontslagen. Had het dan ervoor gedaan of niet uitgezonden.

    /   Reply  / 
  1. kevin

   Vinn, het was een live show. dus knip/plak werk ging niet.
   maar ben het wel eens met dat Gordon en ook Simon cowell botter zijn geweest tegen kandidaten

     /   Reply  / 
 6. Bart

  Ik ben helemaal in shock. Het lef hebben om zoiets te zeggen?! Ikzelf zou in huilen gebarsten zijn. Ze gaven geen kritiek op zijn zangstem maar wel hoe die zich kleedde.
  Ik ga toch haar muziek uit mijn iTunes verwijderen.
  Ze heeft een pak slaag nodig.

    /   Reply  / 
 7. Annemiek

  Ik heb ooit een stel cd’s had of weg gegeven die gekopieerd waren. Zelf heb ik nooit gekopieerd want weet nu na al die jaren nog steeds niet hoe je dat precies doet. Dat durf ik hard op te zweren, wie dat dan voor mij gedaan heb? mijn dochter en 2 vriendinnen die cd’s en dvd’s kopieerde. Waarom ik dit schrijf ,er gaan de gekste praatjes rond.Mijn talenten liggen bij het zorg voor andere mensen en creatief met cadeautjes zijn.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>