Zayn Malik verlaat One Direction definitief

Geen goede dag voor de Directioners: Zayn Malik verlaat One Direction definitief. Het bandlid verliet de rest van de jongens eerder deze week, omdat hij te kampen had met stress-verschijnselen. Dit terwijl de groep middenin een tour zat. Er gingen toen al geruchten dat Zayn de groep zou gaan verlaten en dat is nu door de groep zelf bevestigt. De resterende vier gaan gewoon door onder dezelfde naam. 

After five incredible years Zayn Malik has decided to leave OneDirection. Niall, Harry, Liam and Louis will continue as…

Posted by One Direction on Wednesday, 25 March 2015

Dus geniet nog even van onderstaande video’s met de complete bezetting, want One Direction zal nooit meer hetzelfde zijn. 25 maart 2015 zal voor veel jonge meiden de geschiedenis ingaan als een gitzwarte dag en is misschien wel het begin van het einde voor de populaire boyband.

Lees ook: One Direction – Night Changes
Lees ook: One Direction – Where Do Broken Hearts Go
Lees ook: One Direction – Ready To Run
Lees ook: One Direction – Steal My Girl
Lees ook: One Direction – You & I

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>