Taylor Swift toont poster nieuwe videoclip Bad Blood

17 mei, in de nacht van de Billboard Music Awards, verschijnt de nieuwe videoclip van Taylor Swift. Daarvoor is een heuse poster gemaakt, waarop te lezen valt dat Joseph Kahn de regisseur is. De clip is voor ‘Bad Blood’, het nummer dat vermoedelijk gaat over de vete tussen Taylor en Katy Perry.

Vroeger konden zij het goed met elkaar vinden, maar inmiddels zijn de dames rivales. Benieuwd of er nog een verwijzing in de videoclip zit naar deze koude verstandhouding. Er komen in ieder geval flink wat sterren opdraven voor Bad Blood. Zo heeft Joseph Kahn verklapt dat er zowel Golden Globe-winnaars, Emmy-winnaars, Grammy-winnaars, een Oscar-genomineerde, een filmster alsook een paar iconische supermodellen (waaronder Cara Delevigne) te zien zullen zijn. Dat belooft heel wat! 17 mei dus. Save the date!

Lees ook: Taylor Swift – Style

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>