Sir David Attenborough voorziet videoclip Adele van commentaar

Sir David Attenborough voorziet met zijn karakteristieke stem vele (natuur)documentaires van commentaar. Door BBC-commentator Greg James werd hij gevraagd om dit ook te doen bij Hello van Adele. Het humoristische resultaat kun je hieronder beluisteren/bekijken. 

Ondertussen heeft Adele met haar nieuwe single verkooprecords gebroken in de Verenigde Staten. Hello is het eerste nummer ooit dat in een week tijd meer dan een miljoen keer is gedownload. Het is dan ook niet gek dat de zangeres vanuit het niets binnenkomt op #1 in de Billboard hot 100. De originele videoclip is op youtube inmiddels meer dan 200 miljoen keer bekeken in anderhalve week. Go Adele!

Lees ook: Adele – Hello 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>