Opvallende video: Epica – Storm The Sorrow

De Nederlandse metalband Epica maakte eigenlijk nooit zulke interessante video’s. Maar daar lijkt verandering in te komen, nu de band een steeds grotere fanschare krijgt (en dus waarschijnlijk ook een groter budget). De leadsingle Storm the sorrow van hun nieuwste album heeft zo’n internationale clip gekregen, dat je bijna vergeet dat het om Nederlanders gaat. 

Een video die geen moment verveelt. Mooie verf-animaties, panoramische beelden van een reusachtige vogel, agressieve wolfshonden, en de wonderschone zangeres Simone Simons. Beoordeel zelf en laat weten wat je ervan vindt!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Opvallende video: Epica – Storm The Sorrow

  1. Sascha

    Mooi nummer, prachtige clip! Een Epica-waardige video, dat heeft toch wel even geduurd maar hiermee kunnen ze zich internationaal prima profileren! (Hoewel ze dat zonder clips ook goed lukt..)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>